Quote Of Friendship

4rdi

IndoForum Beginner A
Kali ini saya akan memposting beberapa Quote Of Friendship,hasil bergoogling ria.Anggap saja ini tidak berharga sama sekali :) (maaf merendah)
kalau bagus GRP ya !!,Salah tempat pindahin aja,Repost " close aja...
selamat membaca :)

Anaïs Nin:

Each friend represents a world in us, a world possibly not born until they arrive, and it is only by this meeting that a new world is born.


Ann Richards:

I've always said that in politics, your enemies can't hurt you, but your friends will kill you.


Anna Garlin Spencer:

The friendship between a man and a woman which does not lead to marriage or desire for marriage may be a life long experience of the greatest value to themselves and to all their circle of acquaintance and of activity; but for this type of friendship both a rare man and a rare woman are needed. Perhaps it should be added that either the man or the woman thus deeply bound in lifelong friendship who seeks marriage must find a still rarer man or woman to wed, to make such a three cornered comradeship a permanent success.


Anne Morrow Lindbergh:

If one is estranged from oneself, then one is estranged from others too. If one is out of touch with oneself, then one cannot touch others.


Audre Lorde:

The sharing of joy, whether physical, emotional, psychic, or intellectual, forms a bridge between the sharers which can be the basis for understanding much of what is not shared between them, and lessens the threat of their difference.


Charlie Daniels:

A brief candle; both ends burning
An endless mile; a bus wheel turning
A friend to share the lonesome times
A handshake and a sip of wine
So say it loud and let it ring
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last.



Don Marquis:

There is nothing we like to see so much as the gleam of pleasure in a person's eye when he feels that we have sympathized with him, understood him. At these moments something fine and spiritual passes between two friends. These are the moments worth living.

E. B. White:

You have been my friend. That in itself is a tremendous thing. I wove my webs for you because I liked you. After all, what's a life, anyway? We're born, we live a little while, we die. A spider's life can't help being something of a mess, with all this trapping and eating flies. By helping you, perhaps I was trying to lift up my life a trifle. Heaven knows anyone's life can stand a little of that.



E.R. Bulwer-Lytton:

It is difficult to say who do you the most mischief: enemies with the worst intentions or friends with the best.

Maaf tidak semuanya saya ambil :),semoga berkenan

sumber : klik






Thread ini saya buat untuk mengenang seseorang yang menjadi sahabat terbaik saya selamanya :)
 

adit83

IndoForum Beginner A
^
eh om wayang artiin ke indo dong hahah.... walaupun ngerti bahasanya tapi maksudnya gak ngerti gua...
 

4rdi

IndoForum Beginner A
Makanya dari itu butuh bantuan dari seseorang yang pintar seperti anda /gg
Sudah dibaca lumayan buat belajar bahasa inggris /heh
 

MasterOfAlchemy

IndoForum Senior D
ne gw artiin /gg

Kali ini saya akan memposting beberapa Quote Of Friendship,hasil bergoogling ria.Anggap saja ini tidak berharga sama sekali :) (maaf merendah)
kalau bagus GRP ya !!,Salah tempat pindahin aja,Repost " close aja...
selamat membaca :)

Anaïs Nin:

Each friend represents a world in us, a world possibly not born until they arrive, and it is only by this meeting that a new world is born.


Ann Richards:

I've always said that in politics, your enemies can't hurt you, but your friends will kill you.


Anna Garlin Spencer:

The friendship between a man and a woman which does not lead to marriage or desire for marriage may be a life long experience of the greatest value to themselves and to all their circle of acquaintance and of activity; but for this type of friendship both a rare man and a rare woman are needed. Perhaps it should be added that either the man or the woman thus deeply bound in lifelong friendship who seeks marriage must find a still rarer man or woman to wed, to make such a three cornered comradeship a permanent success.


Anne Morrow Lindbergh:

If one is estranged from oneself, then one is estranged from others too. If one is out of touch with oneself, then one cannot touch others.


Audre Lorde:

The sharing of joy, whether physical, emotional, psychic, or intellectual, forms a bridge between the sharers which can be the basis for understanding much of what is not shared between them, and lessens the threat of their difference.


Charlie Daniels:

A brief candle; both ends burning
An endless mile; a bus wheel turning
A friend to share the lonesome times
A handshake and a sip of wine
So say it loud and let it ring
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last.



Don Marquis:

There is nothing we like to see so much as the gleam of pleasure in a person's eye when he feels that we have sympathized with him, understood him. At these moments something fine and spiritual passes between two friends. These are the moments worth living.

E. B. White:

You have been my friend. That in itself is a tremendous thing. I wove my webs for you because I liked you. After all, what's a life, anyway? We're born, we live a little while, we die. A spider's life can't help being something of a mess, with all this trapping and eating flies. By helping you, perhaps I was trying to lift up my life a trifle. Heaven knows anyone's life can stand a little of that.



E.R. Bulwer-Lytton:

It is difficult to say who do you the most mischief: enemies with the worst intentions or friends with the best.

Maaf tidak semuanya saya ambil :),semoga berkenan

sumber : klik






Thread ini saya buat untuk mengenang seseorang yang menjadi sahabat terbaik saya selamanya :)
Anaïs Nin:

Setiap teman menjelaskan di dunia kami, dunia mungkin tidak lahir sampai mereka (teman) tiba.

Ann Richards:

Aku telah sellu mengatakan bahwa di politik, musuh loe ga bisa melukai loe. Tapi teman2mu akan membunuhmu.

Anna Garlin Spencer:

Persahabatan di antara seorang lelaki dan perempuan yang tidak memimpin/membimbing pernikahan ato berhasrat utk perikahan bisa menjadi pengalaman kehidupan panjang dari nilai terbaik utk diri mereka sendiri dan utk semua lingkaran perkenalan dan aktivitas. Tapi utk jenis persahabatan seorang lelaki hebat (bhs bakunya ga tw yg rare man ma satunya :))) dan wanita hebat dibutuhkan keduanya. Terkadang itu (persahabatan/friendship=it) akan ditambahkan dari salah satu (=either) laki2 atau perempuan sedemikian sangat membatasi di kehidupan panjang yang mencari pernikahan harus menemukan lagi pria hebat atau cewe utk menikah. utk mereka seperti ketiganya menyudutkan persahabatan sebuah kesuksesan kekal

Anne Morrow Lindbergh:

Jika orang tsb mengasingkan dari diri org, lalu orang tsb mengasingkan dari lainnya jg. Jika org tak tersentuh dgn diri org lalu org tdk dpt menyentuh lainya.

berbagi kegembiraan, apakah jasmani, emosional, fisik, atau intelektual dari sebuah jembatan diantara pemberi yang bisa menjadi dasar dari pemahaman (understanding, ing bkn kata kerja karena tdk diliputi be (is, am, are / was, were), ini adalah gerund yaitu mengubah kata kerja menjadi kt benda) banyak dari apa tidak diberi/dibagi diantara mereka dan berkurangnya ancaman dari perbedaan mereka.

doh sbagian dolo gw cape @_@

bsk gw artiin lg /no1

GRPnya ya byar gw smangad translit /heh
ga maksa koQ /gg
 

2shae

IndoForum Beginner D
aduh brader sorry,gw ga bs ksh koment ya kali ne....
pake bhs inggris sii,,,, nls ngartiinnya... =))
 

adit83

IndoForum Beginner A
ne gw artiin /gg



Anaïs Nin:

Setiap teman menjelaskan di dunia kami, dunia mungkin tidak lahir sampai mereka (teman) tiba.

Ann Richards:

Aku telah sellu mengatakan bahwa di politik, musuh loe ga bisa melukai loe. Tapi teman2mu akan membunuhmu.

Anna Garlin Spencer:

Persahabatan di antara seorang lelaki dan perempuan yang tidak memimpin/membimbing pernikahan ato berhasrat utk perikahan bisa menjadi pengalaman kehidupan panjang dari nilai terbaik utk diri mereka sendiri dan utk semua lingkaran perkenalan dan aktivitas. Tapi utk jenis persahabatan seorang lelaki hebat (bhs bakunya ga tw yg rare man ma satunya :))) dan wanita hebat dibutuhkan keduanya. Terkadang itu (persahabatan/friendship=it) akan ditambahkan dari salah satu (=either) laki2 atau perempuan sedemikian sangat membatasi di kehidupan panjang yang mencari pernikahan harus menemukan lagi pria hebat atau cewe utk menikah. utk mereka seperti ketiganya menyudutkan persahabatan sebuah kesuksesan kekal

Anne Morrow Lindbergh:

Jika orang tsb mengasingkan dari diri org, lalu orang tsb mengasingkan dari lainnya jg. Jika org tak tersentuh dgn diri org lalu org tdk dpt menyentuh lainya.

berbagi kegembiraan, apakah jasmani, emosional, fisik, atau intelektual dari sebuah jembatan diantara pemberi yang bisa menjadi dasar dari pemahaman (understanding, ing bkn kata kerja karena tdk diliputi be (is, am, are / was, were), ini adalah gerund yaitu mengubah kata kerja menjadi kt benda) banyak dari apa tidak diberi/dibagi diantara mereka dan berkurangnya ancaman dari perbedaan mereka.

doh sbagian dolo gw cape @_@

bsk gw artiin lg /no1

GRPnya ya byar gw smangad translit /heh
ga maksa koQ /gg
wew translate pake apa..
pake google translate ya :D:D:D
 

lifemotivation

IndoForum Newbie F
it's not a simple Post that contains various quotes, it's an Post that contains advices that we should keep in mind, it talks about our daily life, thank you so much for the sharing.
 

Pasang iklan disini dapat menyebabkan produk dikenal, omzet naik, keuntungan bertambah, good investment dan brand image. Contact us untuk memulai.
Top